مرکز خرید پاپریکا عمده در اصفهانمرکز خرید پاپریکا عمده در اصفهان با امکان ارسال رایگان به سراسر ایران تنها با یک کلیک و یا تماس با مسئول خرید امکان پذیر است و یا برای اطلاع از قیمت ها و مشاوره در مورد این محصول شماره تماس خود را در فرم مربوطه وارد کنید ما در اولین زمان ممکن با شما تماس میگیریم.

پودر پاپریکا برای انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر طعم دهندگی و افزودن رنگ به غذا خاصیت زیادی دارد و  مخصوصا برای طعم دهندگی به فست فودها یک ادویه عالی به شمار می رود.

 

مرکز خرید پاپریکا عمده در اصفهانخواص پودر پاپریکا قرمز

از جمله خواص پاپریکا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حفظ سلامت قلب
  • حفظ سلامت پوست
  • جلوگیری از ریزش مو
  • جلوگیری از کم خونی
  • تسریع بهبود زخم
  • بهبود کیفیت خواب

نکته حائز اهمیت این است که آن دسته از افراد گیاه خوار و خام خوار به این ادویه علاقه زیادی دارند و پاپریکا که همان خشک شده فلفل دلمه ای است را ترکیب و چاشنی خوش طعمی برای غذاها و میان وعده های خود استفاده می کنند.

 

مرکز خرید پاپریکا عمده در اصفهانویژگی های پاپریکای مرغوب

ادویه جات یکی از ترکیبات مهم و غیر قابل حذف در غذاها محسوب می شود .پودر پاپریکا یکی از این ادویه جات پر رنگ و بو است که برای طعم بهتر غذا توصیه می شود. در چند سال اخیر این ادویه در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است .

افراد از پاپریکا برای طعم دهنده گی و چاشنی برای انواع غذاهای فست فودی مثل پیتزا،ساندویچ، لازانیا، پاستا و غذاهای طبیعی تر مثل مرغ، ماهی، گوشت و غیره استفاده میکنند و بهتر اینکه با ویژگی های پاپریکای مرغوب آشنا بشوید در ادامه به ویزگی های این محصول می پردازیم:

پاپریکا  یک ادویه قرمز رنگ است که البته این قرمزی بستگی به منطقه کاشت فلفل ها و آب و هوای آن منطقه دارد و گاهی نارنجی و نارنجی متمایل به قهوه ای است.

پاپریکا از ترکیب انواع فلفل خشک و آسیاب شده بدست می آید و طعم ثابت و رنگ ثابتی ندارد و این بستگی به میزان تندی فلفل ها و رنگ آن ها دارد .

این ادویه طعمی خوشایند دارد و به مقدار خیلی ملایم و کم تند است ولی نه در حدی که تندی آن باعث تغییر طعم در دهان باشد.

قیمت عمده پودر پاپریکا درجه یکپاپریکا محصول مجارستان

پاپریکا یک محصول مهم و سنتی مجارستان به حساب می آید به طوری که اکثر غذاهای آنها با پودر پاپریکا ترکیب می شود و نکته جالب که درغذاهای مجارستان از پودر پاپریکای قرمز فقط به عنوان ادویه و یا چاشنی و طعم دهنده استفاده نمی شود بلکه تعدادی از غذاهای آن ها بر پایه پاپریکا هستند یعنی ترکیب اصلی و پایه ی غذا با پاپریکا است.

در مجارستان پودر پاپریکا به سه دسته تقسیم می شود:

  • پاپریکا معمولی
  • پاپریکا شیرین
  • پاپریکا تند

از نام گذاری این سه دسته می توان فهمید که تفاوت فقط در مزه است البته رنگ پاپریکا در هر دسته متفاوت است.

رنگ پاپریکا معمولی از زرد تا قرمز متفاوت است و هر چه به سمت قرمزی برود تندی ملایم تری دارد و رنگ های زرد تندی بیشتری دارد.

طعم پاپریکا شیرین همراه با یک تلخی ملایم است.

پاپریکا تند طعمی به تندی چیلی ندارد و تلخی در هنگام مصرف احساس نمی شود.

قیمت عمده پودر پاپریکا درجه یکپاپریکا محصول اسپانیا

پاپریکا اسپانیایی همانطور که مشخص است خاستگاه آن اسپانیاست.

پاپریکای این منطقه هم به سه دسته تقسیم می شود:

  • پاپریکا شیرین
  • پاپریکا تلخ و شیرین
  • پاپریکا تند

این سه دسته جز دسته پاپریکا غیر دودی است و سه دسته ی زیر جز پاپریکا دودی این منطقه محسوب می شود:

  • پاپریکا شیرین و دودی
  • پاپریکا تلخ و شیرین
  • پاپریکا تند

این نوع پاپریکا با در معرض قرار گرفتن در نور آفتاب خشک نمی شود بلکه روی آتش دودی می شوند.