فروش پودر زنجبیل مرغوب در بازار یزدفروش پودر زنجبیل مرغوب در بازار یزد و دیگر شهرهای ایران فقط با یک تماس امکان پذیر می باشد.

در سال های اخیر و ایجاد و راه اندازی سایت ها و فروشگاه های اینترنتی خرید و فروش انواع کالا ها و مواد مصرفی و خوراکی سهولت بیشتری پیدا کرده است.

خرید و فروش های اینترنتی بویژه در شهرهای بزرگ مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است.

شاغل بودن اکثر افراد، ترافیک، دور بودن مسیر افراد به فروشگاه ها  مراکز خرید این ها همه مواردی هست که افراد را بیشتر به خریدهای اینترنتی راغب می کند.

فروش پودر زنجبیل مرغوب در بازار یزداطلاعات تغذیه ای زنجبیل

ترکیبات اصلی زنجبیل شامل موارد زیر می باشد:

  • انواع قندها
  • چربی ها
  • اولئورزین
  • ترکیبات سوزاننده

گیاه زنجبیل یک گیاه خوراکی است که از گذشته های خیل دور به عنوان گیاهی دارویی مورد استفاده قرار می گرفته است.

ابته با روی کار آمدن علم و پزشکی نوین گرایش انسان ها به طبیعت و درمان های طبیعی کاهش پیدا کرد اما خوشبختانه رفته رفته طی سال های اخیر دوباره طب سنتی و استفاده از گیاهان طبیعی و درمان های طبیعی افزایش یافت.

فروش پودر زنجبیل مرغوب در بازار یزدزنجبیل چیست؟

زنجبیل یک گیاه ریزوم دار است که ارتفاع آن به 90سانتی متر می رسد.

گرچه زنجبیل به ریشه گیاه شناخته می شود ولی در اصل ساقه ی متورم گیاه است که زیر زمین قرار داردکه به آن ریزوم می گویند.

ریزوم زنجبیل زرد رنگ است و طعم تند و معطر و ساقه ای گوشتی دارد.

خواص زنجبیل

از خواص مهم زنجبیل این است که:

  • باعث ترشح بزاق دهان میشود که به تولید صفرا کمک زیادی میکند.
  • زنجبیل نیز برای درمان سرد مزاجی
  • دفع سنگ مثانه
  • مشکلات و دردهای قاعدگی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • مشکلات روده و معده به علت آنتی اکسیدان بودن زنجبیل رفع می شود.
  •  دارویی طبیعی و ضد التهابی
  • مسکن قوی برای اختلالات سلامتی
  • ضد تهوع و استفراغ
  • درمان کم اشتهایی
  • تقویت کننده قلب
  • جلوگیری از لخته شدن خون در بدن
  • ضد باکتری
  • جلوگیری از برونشیت
  • کاهش اسپاسم و یا همان گرفتگی عضلات
  • زدودن صموم بدن و مخصوصا سمومکبدی
  • محرک سیستم ایمنی بدن
  • ادرار اور
  • ضد نفخ
  • محرکی قوی برای حضم غذا
  • پیشگیری از روماتیسم
  • کاهش دهنده رطوبت بدن

فروش پودر زنجبیل مرغوب در بازار یزدانواع مصرف زنجبیل

زنجبیل این ریشه ی خوراکی با طعم بینطیر و ویژه ای که دارد باعث شده در بسیاری از غذاها، نوشیدنی های گرم و سرد،کیک ها،شیرینی ها و رسپی ها و دسرها و ترکیبات غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

  • دمنوش زنجبیل:

زنجبیل تازه را خوب شستشو داده و بعد از خشک شدن پوست رویی آن را جدا کرده سپس به برش های نازک تقسیم کرده و داخل سبد و یا ظرفی توری مانند گذاشته تا خشک شود

(سبد به این دلیل باید استفاده شود تا هوا از زیر سبد عبور کرده و به لایه زنجبیل برخورد کند و باعث زود خشک شدن زنجبیل شود.)

سپس بعد از خشک شدن چند عدد از برش هامعمولا زنجبیل به صورت پودر شده در انواع غذاها و دسرها ی خشک شده زنجبیل را داخل آب از قبل جوش انداخته و چند دقیقه زمان لازم است تا دم بکشد و سپس نوش جان بفرمایید.

  • زنجبیل به عنوان چاشنی غذا

زنجبیل به صورت خشک و برش های نازک نیز مورد استفاده است البته این به مزاج افراد بستگی دارد چون تندی آن بخوبی در دهان احساس می شود.

زنجبیل بیشتر به صورت پودر شده داخل غذاها و دسر و ترکیبات غذایی و سالادها استفاده می شود.