مرکز خرید پاپریکای مرغوب با بهترین کیفیت

استفاده از پاپریکای مرغوب در تهیه غذاها به هر چه بهتر شدن غذا ها کمک می کند.

پاپریکای مرغوب و با بهترین کیفیت را می توان از مراکز خرید معتبر و مورد اطمینان تهیه کرد..

شناختن محصولات با کیفیت با برسی دارا بودن سیب سلامت و مجوز اداره بهداشت امکان پذیر است.

مرکز خرید پاپریکای مرغوب با بهترین کیفیتنکات خرید پاپریکا چیست؟

در هنگام خرید پاپریکا به مشخصات درج شده روی بسته بندی آن دقت کنید.

rose یا sweet rose کلماتی هستند که با درج آن روی بسته بندی میتوان به تند بودن محصول آگاه شد.

در کل خرید پاپریکا و یا ادویه جات دیگر در بسته بندی ها توصیه می شود .و علت آن این است که عطر و طعم ادویه جات در ظروف بسته بهتر حفظ می شود و ماندگاری بهتری دارد

در هنگام خرید به نشان سیب سلامت و استاندارد محصول دقت گنید.

تاریخ تولید و انقضای ذرج شده روی بسته بندی پاپریکا خیلی مهم است .

مرکز خرید پاپریکای مرغوب با بهترین کیفیتدسته بندی پاپریکا

پاپریکا ترکیبی از انواع فلفل های قرمز است. مثل فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، فلفل تند و…

بر همین اساس نیز در طعم و رنگ آن تفاوت هایی وجود دارد.

پاپریکا در کل  رنگی قرمز و طعمی ملایم داردکه میزان تندی و رنگ آن بستگی به نوع فلفلی که برای تهیه آن به کار می رود، متفاوت است.

انواع پاپریکا

پاپریکا به طور کلی در سه دسته قرار می گیرد:

پاپریکای تند

پاپریکا ی شیرین یا معمولی

پاپریکا دودی

  • پاپریکا، ادویه ملی مجارستان است که امروزه در اکثر غذاهای انواع ملل مختلف استفاده می شود. انواع  فلفل قرمز مجارستانی با درجه حرارت یا همان تندی و عطر و طعم مختلف وجود دارد. نوع رایج این ادویه   رنگ قرمز روشن و کمی تند است.
  • پاپریکای معمولی یا شیرین  طعم ملایمی دارد و افرادی که به فلفل و طعم های تند آلرژی دارند از این نوع پاپریکا استفاده می کنند.پاپریکای کعمولی بیشتر برای انواع سالادها و تخم مرغ و سیب زمینی استفاده می شود.
  • پاپریکای دودی یکی از پرطرفدارترین انواع پاپریکا می باشد.که خود در سه دسته قرار می گیرند:

تند، نیمه تند و شیرین و ملایم

این نوع از پاپریکا در اتاقک هایی از دود و آتش چوب بلوط قرار گرفته و فرایند خشک شدن فلفل ها صورت می گیرد.البته قابل ذکر است که ممکن است در فر و یا با نور خورشید فلفل ها خشک شوند و هیچگونه طعم و بوی دودی نداشته باشد.

مرکز خرید پاپریکای مرغوب با بهترین کیفیتتاریخچه پاپریکا

خاستگاه اولیه پاپریکا از جنوب مکزیک و آمریکای مرکزی می باشد .و قرن هاست کشت و برداشت می شود.

پاپریکا تا مدت زیادی فقط مصارف تزئینی داشته است و در قرن هجدهم این دهقانان و کشاورزان بودند که از آن به عنوان گیاهی خوراکی استفاده کردند.

پاپریکا در مجارستان یک ترکیب اصلی برای انواع ادویه جات محسوب می شود. بعد از آن این فلفل  مورد استقبال فراوانی قرار گرفت.

فلفل قرمز که همان ترکیب اولیه پاپریکاست رفته رفته به علت ارزان بودن قیمت آن به عنوان گیاهی خوراکی در بین فقرا و ثروتمندان رواج پیدا کرد.

خواص پاپریکا

پاپریکا خواص زیادی دارد و از ترکیبات سودمندی متشکل شده است. برای حفظ پوست از پیری بسیار مفید استو این بخاط وجود ترکیبات آن است.این ترکیبات شامل:ویتامین های گروه AوB6t ، پتاسیم و بتاکاروتن و هکچنین سر شار از ویتامینE می باشد.

آنتی اکیدان قوی برای پوست

جلوگیری از بیماری های قلبی

مفید برای درخشش موی سر

کمک گکننده به هضم غذا

دارای ویتامین گروه آ و مفید برای چشم

مفید و موثر برای سرماخوردگی

کمک کننده به دستگاه گوارش