قیمت پودر سیر خانگی

پودر سیر از خواص زیادی برخوردار است.سیر خشک شده نسبت به سیره تازه همچنین از خواص بیشتری بر خوردار است نگهداری پودر سیر خشک از نگهداری سیر تازه سهولت بیشتری دارد .

خواص سیر خشک همچنین از سیر تازه بیشتر است و میتوان به مدت طولانی بدون نگرانی از دست دادن خواص آن را نگهداری کرد .

قیمت پودر سیر خشک خانگی  از سیر تازه به تناسب مراحل تولید افزایش می یابد و قیمت پودر سیر خانگی به علت روند تولید و زمان مورد استفاده ممکن است حتی از کارخانه جاتی که تولیدات عمده دارند بیشتر باشد

عوارض پودر سیر

  • یکی از عوارض سیر که خیلی آسیب زننده هم هست مربوط به کبد است.

در صورت استفاده ی بیش از حد از سیر کبد دچار مسمومیت می شود.

  • سیر نیز عوارض دیگری دارد که خیلی هم رایج است و تقریبا تمامی افراد با آن آشنایی دارند.
  • استفاده ی بیش از حد از سیر باعث بوی بد دهان و همچنین بوی تعرق بدن را افزایش می دهد و این یک  تغییر ناپسند برای همگان محسوب می شود.
  • مصرف سیر تازه و خام نیز با معده ی خالی موجب واکنش های معده میشود، استفراق و حالت تهوع و سوزش معده را در پی دارد.
  • از دیگر عوارض مهم مصرف سیر با معده ی خالی اسهال و افزایش گاز معده است.
  • طبق گزارشات پزشکی مصرف بی رویه سیر می تواند باعث بروز خطر خونریزی شود و تا حد امکان نبای با داروهای رقیق کننده خون مصرف شود.
  • مصرف سیر باید چهارده روز قبل از عمل هلی جراحی به طور کل قطع شود تا از خونریزی زیاد و تداخل در سطوح فشار خون کاهش یابد.
  • سیر باعث ازدیاد تعرق در بدن می شود.
  • کاهش فشار خون نیز از عوارض احتمالی سیر می باشد که موجب سرگیجه می شود.
  • تماس با پوست دست باعث ایجاد آلرژی های پوستی می شود.

پودر سیر مرغوب

پودر سیر مرغوب و خوب از حبه های با کیفیت سیر که پوست گیری و شسته و سپس خشک شده آمد بدست می آید.

همچنین سیر اگر بدرستی خشک نشود در هنگام پودر کردن آن با مشکل مواجه می شویم.

یکی از بهترین روش هایی که میتوان با اطمینان کامل به آن پودر سیر مرغوب را تهیه کرد خرید ازفروشگاه های معتبر و قابل اطمینان است.

مصارف پودر سیر

پودر سیر به علت داشتن طعم و بوی بخصوصی که دارد در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین به علت داشتن خواص بسایری که دارد در بعضی مناطق و شهر ها جز جدا نشدنی از انواع غذا ها  و خوراک ها بشمار می آید.

مناطق شمالی کشور و همچنین مناطق جنوبی همیشه از غذاهایی با عطر و طعم تند و مزه دار سیر استفاده می کنند و علت آن علاوه بر طعم آن دارا بودن خواص کاهش دهندگی رطوبت بدن است.

و اینکه استفاده از سیر و پودر و یا عصاره ی سیر در غذاها باعث می شود سردی غذا خنثی شود.

از دیگر مصارف سیر که خیلی مورد استقبال قرار می گیرد تهیه نان سیر است که بخاطر طعم جالب توجه مورد انتخاب افراد قرار می گیرد

از سیر همچنین برای کاهش اشتها و کاهش وزن که این روزها دغدغه ی بسیاری از افراد است مورد استفاده قرار می گیرد که هم بصورت خام و هم بصورت افزودن به غذاها و به عنوان چاشنی استفاده می شود.